onsdag 2 januari 2008

Bara jobb, jobb och jobb.. Och lite fest..

Välkommen till 2008, det år jag blir tvåbarnsförälder och 34 år gammal.. Förmodligen kommer det hända mer saker under året, men dessa två vet jag om redan idag..

Är tillbaka på jobbet igen efter helgerna och det är väl skönt, men det är bara så j-a KALLT här! Ja ja, jag vet att jag tjatar.. Imorgon tar jag med mig ett eget element hit, jag vägrar frysa mer..

Nyårsafton passerades med korvgrillning vid Färsjön, Bastu hemma och middag borta.. Drack några öl, blev lite lagom lurig.. Inga fingrar sprängdes bort av illasinnade nyårsraketer heller så på det stora hela en lyckad kväll..

Nyårsdagen spenderades till 80% i soffan tror jag.. Hade helt enkelt inte ork till så mycket.. Var ut en sväng och drog runt lilltjejen i pulka, men efter första tjurrusningen insåg jag att jag inte hade det i mig just den dagen.. Det fick bli en skogspromenad istället..

Efter det åkte sambon och lilltjejen för att hälsa på en släktning och lämnade stackars mig hemma.. Stackars mig placerade sig i soffan igen, denna gång med en lättsam komedi snurrandes i DVD-spelaren..

Pizza inmundigades senare på kvällen, inte en sekund för tidigt..

Efter en god nattsömn lämnades lilltjejen på dagis för första gången sedan vattkopporna visade sig.. Och vips så är allt tillbaka där det började, i Gruvan!

Så nu är det slut på lek o skoj, kanske ska jag köpa mig en korvmoj?

Vadå är rimstugan stängd? Typiskt!

Inga kommentarer: