måndag 29 oktober 2007

En helt ny måndag..

Helgen gick precis som vanligt i raketfart.. Öl och lite spelande av BF2 på fredagen lämnade en hint av skallebank på lördag förmiddag.. Detta stoppade dock inte denna hjälte som tog med familjen till biblioteket för att lill-tjejen skulle få njuta av skönsång från två hudiksvallstjejer.. Som väntat var papporna minoritet (2 pappor och 16-17 mammor).

Kvällen spenderades som gräsänklingspappa då sambon åkte iväg på partaj.. Försökte se på Spiderman 3, som dock misslyckades p.g.a att lilltjejen vaknade.. Men det var nog lika bra, lite väl mycket gullegull i filmen.. Spindelmannen ska spöa folk, inte gråta över spilld mjölk eller hålla på med relationsfrågor såsom "Du är ego och bryr dig bara om dig själv".. *suck*

Söndag är vanligtvis en vilodag, men i min värld blev det stora gardinköpardagen.. Jag tycker verkligen inte om sånt men det sägs att det är nödvändigt för att ett hus ska se bebott ut.. ;) Sambon kämpade på duktigt på kvällen och nu är köket klart.. Resterande rum kommer senare.. Tror det kommer bli asbra..

Idag är det måndag..

Lämnade av lilltjejen till dagis med enbart vikarier (utbildningsdag), låt säga att hon var skeptisk..

Kom till jobbet.. Fryste om händerna..
Åt kebab till lunch och sen tillbaka till jobbet.. Frös mer om händerna..
La en beställning på ny jobb-PC.. Frös lite till..

SLÅ PÅ VÄRMEN!

Eventuellt blir det ingen innebandy ikväll heller.. Är det inte det ena så....

Cityakuten och Prison Break på TV ikväll.. Måste komma ihåg att ladda inspelaren..

45 minuter kvar, sen drar jag hem..

Inga kommentarer: