onsdag 31 oktober 2007

Lugna dagar...

Idag har varit en sån där lugn dag.. Har inte hänt ett skvatt på jobbet.. Jag frös lite om händerna idag igen och har konstaterat att det är mitt vilda surfande som gör det.. Nåja, det gick över..

Läste i en tidning idag att en kvinna någonstans hade börjat hyra ut dyra märkesväskor. Det är en fantastisk ny nisch, tydligen .. De hade ett prisexempel:
En väska som kostar 12.000 kronor kan du hyra för 795 kronor/månad + en startavgift på 1.500 spänn.. Hyr du den i sex månader så har du betalt 6.000 kronor och sen lämnar tillbaka den.. Kan det verkligen vara en bra affär? Och vad spelar det för roll vad man har för handväska?

Dessutom hörde och läste jag om den 77-årige mannen som inte hade fått köpa lätt-öl för att han inte visade legitimation..? Har det inte gått lite väl långt då? Jag har egen erfarenhet av butiksarbete att vet hur svårt det är att avgöra någons ålder, men det gäller åldrarna mellan 16-20, inte 75-77.. Och sen när blev det åldersgräns på lätt-öl? Betyder det att de kommer ha kontroll på alla som köper glassen Magnum också, som för några år sedan gjorde utslag på en alko-mätare och visade sig innehålla en liten mängd alkohol?

Löjligt!

Inga kommentarer: